filmografie

30. května 2009 v 18:12 | by petinka |  about Selena
Filmografie:
Jako herečka
2008 - Another Cinderella Story role: Mary
2008 - Horton Hears a Who! (Horton) role: Helga
2007 - Wizards of Waverly Place (Wizards Of Waverly Place) role: Alex Russo
2006 - Hannah Montana role: Mikayla
2005- Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role: Julie
2003 - Spy Kids 3-D: Game Over role: Waterpark Girl



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama